Friday, November 6, 2015

CUSTOMER ENGAGEMENT INITIATIVE


Girl Scouts of Utah is joining with GSUSA and councils across the nation in a new way of engaging and communicating with volunteers, families and girl members. The project is called the Customer Engagement Initiative (CEI) and it's all about Girl Scouts becoming more customer friendly! 
A few things to look for THIS month: 
*A new tab on our website called MyGS. This will be the new way to access member profile information, renew membership, and access the Volunteer Toolkit (for Troop Leaders).
* Username and password credentials for MyGS will be emailed to all members the first week in November. PLEASE CHECK FOR THIS EMAIL FROM GSUSA AND LOGIN BEFORE THE LINK EXPIRES!
* For the time, members will have TWO logins. One for the Volunteer Toolkit and member profile and a separate one to register for events, programs, camp, and training. This will all be merged into one login later in 2016,BUT FOR NOW WE SUGGEST CREATING THE SAME USERNAME AND PASSWORD FOR BOTH SO THAT IT WILL BE EASY TO REMEMBER.

1 comment:

  1. Bàn Làm Việc Văn Phòng của Nội 256 đã có mặt trên thị trường hơn 30 năm kinh nghiệm, luôn đưa uy tín, trách nhiệm, chăm sóc khách lên hàng đầu và cũng không quên chau chuốt chất lượng từng ngày để có thể mang lại cho khách hang những sản phẩm bàn làm việc văn phòng giá rẻ tối ưu nhất trên thị trường. Bàn làm việc của nhân viên tại văn phòng rất quan trọng đóng vai trò chủ đạo, vì nơi đây diên ra tất cả các hoạt động của nhân viên tại văn phòng. Cũng là một trong những yếu tố tạo không gian thoải mái cho nhân viên trong công việc tại văn phòng để đạt năng suất công việc cao cho nên chúng tôi luôn tạo ra sản phẩm những bàn văn phòng tphcm các loại đáp úng tùng nhu cầu của người dùng. Và chúng tôi xin chia sẻ thêm cho các bạn ngoài việc chọn bàn chọn tủ bố trí không gian làm việc thì bạn không nên quên lựa chọn cho mình mẫu ghe van phong chuyên dùng cho văn phòng công ty nhung phải có phần kết hợp đồng dều giưa bàn làm việc tạo cảm giác thoải mái cho nhân viên trong thòi gian làm việc tại văn phòng.

    ReplyDelete